Meeste gestelde vragen!

 

 

1. Krijg ik garantie op mijn extensions?
Ik geef 3 maanden garantie op het zetten van je extensions, vallen er binnen 3 maanden extensions uit bewaar deze dan en bel me zodat ik ze gratis voor je terug kan plaatsen.

 De garantie vervalt indien de extensions geverfd worden of behandeld worden met middelen die niet door ons zijn geadviseerd.

 

2. Van welk materiaal zijn haarextensions gemaakt?
Haarextensions kunnen van synthetisch materiaal of van echt haar zijn gemaakt. Wij werken alleen met haarextensions die van echt haar zijn gemaakt.

3. Hoe lang heb ik plezier van mijn hairextensions?
De extensions, kunnen afhankelijk van de verzorging, 3 tot 5 maanden blijven zitten.

4. Hoe vaak kan ik achter elkaar hairextensions nemen?
Zo vaak als jij wilt.

 

 

5. Kan iedereen, ongeacht haarkleur haarextensions laten zetten?
Ja, want ze kunnen in elke gewenste kleur worden geverfd. Let wel, dit moet gebeuren met daarvoor geschikte haarverf.

 

 

6. Heeft mijn haar extra verzorging nodig als ik haarextensions in heb?
Ja, je haar heeft meer verzorging nodig dan waarschijnlijk nu het geval is.

 

 

7. Kan ik mijn haar gewoon borstelen?
Ja, dit kan wel maar met een daarvoor geschikte borstel, deze kun je aanschaffen bij ons na de behandeling.

 

 

8. Kan ik mijn haar blijven wassen met gewone alle dag shampoo?
Nee, dit kan niet. Je zult je haar moeten wassen met daarvoor geschikte shampoo. Deze kun je bij ons aanschaffen  na de behandeling zodat je haar de extra verzorging krijgt die het nodig is.

 

 

9. Kan je zien dat je hairextensions in je haar hebt?
Nee, niemand zal kunnen zien dat jij hairextensions in hebt, ze worden niet zichtbaar aan de oppervlakte aangebracht.

 

10. Kan ik mijn haar verven terwijl ik hairextensions in heb?
Ja, dat kan.

 

 

Algemene Voorwaarden Beauty 4 life:

Deze algemene voorwaarden zijn op al onze hairextensions diensten van toepassing.

Betaling:

Betaling dient contant of per pin worden voldaan, bij het bestellen van de hairextensions vragen wij een een aanbetaling van 50 % van te totale behandeling. Indien men kiest voor een Goldmembership worden de overeengekomen termijnbedragen voldaan. De hoogte van de termijnbedragen verschillen per membership en worden dus individueel bepaald. Het eerste termijn bedrag dient inclusief de administratie kosten bij het aangaan van het abonnement per pin betaald te worden. De resterende termijnen worden via automatische incasso door Beauty 4 life geïncasseerd. Indien wij niet automatisch kunnen incasseren zullen wij de incasso 2 dagen later opnieuw aanbieden bij de bank, dit vermeerderd met 10 euro administratiekosten. Mocht deze incasso opnieuw mislukken zullen wij uiterlijk 5 dagen later nog 1 maal een incasso poging doen incl. De 10 euro administratie kosten. Mocht deze incasso wederom mislukken, bieden wij u nog eenmaal de gelegenheid om het termijnbedrag tezamen met 25 euro administratiekosten binnen 5 werkdagen te voldoen. Indien u hier geen gehoor aangeeft zullen wij de totale vordering incl. De resterende termijnen in handen geven van een incasso bureau. De kosten die hieruit voortvloeien komen geheel voor uw rekening.

Garantie:

U heeft 3 maanden garantie op uw hairextensions ( 4 maanden bij abonnement), tijdens deze garantie periode zal Beauty 4 life eventueel uitgevallen extensions mits de uitgevallen extension is bewaard gratis terugplaatsen. Klachten dient u direct te melden zodat we samen kunnen bekijken naar een passende oplossing. Uw recht op garantie vervalt indien u zich niet aan de meegeleverde voorschriften houdt. Op het moment dat een ander dan Beauty 4 life uw extensions behandeld vervalt het recht op garantie en kan Beauty 4 life niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade. Beauty 4 life is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door zaken zoals : medicijngebruik, gezondheidsklachten, eventuele allergische reacties, zwangerschap of overige omstandigheden die van invloed kunnen zijn op de gezondheid van uw eigen haar. Beauty 4 life is niet aansprakelijk voor schade die onstaan is door het verwijderen van de extensions anders dan door Beauty 4 life. Het ondeskundig verwijderen van de extensions kan behoorlijke schade toebrengen aan uw eigen haar. Beauty 4 life streeft naar 100 % klant tevredenheid, en zal alles wat in redelijkheid kan worden verwacht doen om iedere klant tevreden te stellen.

Verzorgingsadvies hairextensions

: Het wassen van de hairextensions:

- Na het zetten van de extensions dient u 24 uur te wachten met het wassen van de extensions hierdoor kunnen de waxjes goed uitharden

- U dient het haar te wassen met producten die geschikt zijn voor hairextensions, gebruik geen 2 in 1 shampoos of fructis producten. De hairextensions worden niet gevoed daarom dient u regelmatig verzorgings producten te gebruiken speciaal voor hairextensions, echter smeer dit niet op de waxjes. Deze kunnen hierdoor beschadigd raken waardoor de extensions gaan uitvallen.

- Fohn de extensions na het wassen goed droog, echter fohn niet rechstreeks op de waxjes met een hete fohn. Ga nooit slapen met natte hairextensions, hierdoor voorkomt u het klitten en uitvallen van de extensions.

Verzorging:

Borstel regelmatig met een speciale extensions borstel de extensions, liefst 2 maal per dag. Ieder mens verliest haar dus het is normaal als u na het borstelen wat losse haren ziet. Haal regelmatig uw vingers door uw extensions, hierdoor houdt u de waxjes uit elkaar en voorkomt u het klitten.

Zwemmen:

U kunt zwemmen met uw hairextensions echter adviseren wij u om uw haar op te steken of in een vlecht te dragen zodat deze niet nat worden. Worden uw extensions toch nat, fohn het haar dan droog en laat het niet in een vlecht of knot opdrogen. Kam in ieder geval na het zwemmen goed uw haar uit en was het chloor of zout zo spoedig mogelijk goed uit.

Verven van hairextensions:

U kunt uw extensions altijd donkerder verven, echter ontkleuren of blonderen is niet toe gestaan. Door het blonderen zullen de extensions erg droog worden, en is de kans op beschadiging van uw haar bij het verwijderen erg groot.

Draagtijd van Hairextensions:

Wij adviseren u om de hairextensions niet langer dan 4 maanden te dragen, hiermee voorkomt u beschadiging aan uw eigen haar. Het verwijderen van de hairextensions dient deskundig te gebeuren, doet u dit zelf dan is de kans op beschadiging erg groot. Zoals u kunt lezen, dient u de hairextensions goed te verzorgen, het niet goed verzorgen kan grote schade toebrengen aan je eigen haar. Bij de juiste verzorging van uw hairextensions zult u geen schade ondervinden aan uw eigen haar, en kunt u keer op keer genieten van een prachtig kapsel. Als u problemen ondervindt neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken hoe we deze problemen kunnen oplossen. Ondanks dat de extensions van echt haar zijn, is het niet uw eigen haar en dus vereist dit meer verzorging.

Beauty 4 life wenst u veel plezier met uw nieuwe hairextensions, mocht u vragen hebben over de verzorging neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag.